Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Scholfilet á la Milanese

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 panklare scholletjes
zout, peper
citroensap
2 eetlepels olie
125 gr ontbijtspek
bloem
150 gr champignons
125 gr garnalen

Bereiden

Was de schollen, dep ze droog, bestrooi ze met zout,
besprenkel ze met wat citroensap en zet ze een half uurtje
weg.
Verhit de olie en bak het in blokjes gesneden spek hierin op
laag vuur uit.
Haal de spekblokjes dan uit de pan en bak de met bloem
bestoven scholletjes in het overgebleven spekvet mooi bruin en
gaar bakken.
Houd ze warm.
Doe de spekblokjes terug in de pan, doe er de in plakjes
gesneden champignons bij en bak dit alles enkele minuten.
Voeg de garnalen bij het mengsel, warm alles nog even door en
serveer met de gebakken vis.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Noorse zalm Sichuan
Omelet met garnalenvulling
Lax- ochskaldjurssas
Gevulde sardientjes
Mosselhachee

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes